Sablić: Improvizirali smo, imali smo jednog stopera, a u sredini dečka 2003. godište

Sarajevo slavilo u Prijedoru

Sablić: Improvizirali smo, imali smo jednog stopera, a u sredini dečka 2003. godište

Samir Mlaćo
Sarajevo je drugu gostujuću pobjedu upisalo danas u Prijedoru.

Bordo momci su nadigrali Rudar sa 2:0.

Komentar poslije meča dao je šef struke Sarajeva Goran Sablić.

“Igra se za golove, mislim da smo sa te strane pokazali više. Utakmica se otvorila na dobar način za nas, Bagarić ima dobar osjećaj, te je iskoristio tu situaciju. Odveo nas je u mirnije vode, a onda smo poveli 2:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mogli smo davno riješiti utakmicu i otići na 3:0, ali vidljivo je da su pojedinci bez priprema i da su u ozbiljnom ritmu 30-40 minuta. Momčad tada pati, a treba uzeti u ozbir da smo imali jednog klasičnog stopera. Improvozirali smo, a u sredini smo imali dečka 2003. godište i zadovoljio me. Imamo svojih problema, ali ostvarilo smo ono po što smo došli. Znamo da su kvalitetna ekipa, da se trebamo 'pofajtati', te iskoristiti svoje iskustvo u Premijer ligi. Pred nama je dug put u svakom pogledu“, kazao je Sablić.

U narednom kolu Sarajevo dočekuje Radnik iz Bijeljine.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GuiliDamou
Ramić, Dizdarević, Kurdić, Pidro, Đokanović, Šabanović, Salčin, Imamović. Niko ne spominje, nije fer. Ovi momci su produkt akademije FK Sarajevo, i svi su danas igrali, golema stvar s kojom se niko u PL BiH ne moze pohvaliti.
11 0
dzuis
Sablic radi veoma dobar posao, cestitke
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi