14

Komentari (14)

dadoodad
Ako misliš da bi ishod bio isti onda ti nevjeruješ u ekipu koju imaš. A ako nevjeruješ, onda je najbolje da ideš. Nemoj da te mi sputavamo
smc
E svasta,ovo je sto kazu za nepovjerovati.Najjaci finansijski,i nemogu nikad sastaviti kraj s krajem.Glavni grad stoji iza vas a unatoc tom vas pobjedjuju godinama seoski klubovi i dominiraju ekipe koje imaju i ostavljaju srce na terenu. Ma sramota da nemoze biti veca,da nesto vrijedite bili bi Bayern(Bosanski ) u pm Ma ogorcen sam
Kladionicar_iz_mira
Mozda bi ishod bio drugi da nismo s tobom krenuli.
Ajax11
Zdravo Sabliću, ti nazad u drugi tim Hajduka
BordoBijeli_exyu_sa
Pa ti si najgori u zadnjih 10 godina, jesic je za tebe capelo, mrs majmune jedan, tvoja suplja i demagogija...u autobusu otkaz.
PRESEDAN
Onaj Hurtić je za ovog ozbiljan trener,kud ćeš dalje
atko70
Haj ti polako nazad kuci, u Splot, pa vodi drugi tim Hajduka.
PRESEDAN
Jel moguće da nas i dalje čovjek yebe u zdrav mozak,pa debilčino tovarska imaš najskuplju ekipu u ligi i nisi u stanju ljudima u dvije tekme uputiti šut u okvir.
Ecosport
Ovaj ko Kuman uvijek krivi igrače i žali se na neadekvatan igrački kadar. Unbelievable. Ko da u drugim timovima igraju Messi, Neymar i kompanija.
1921_1987
user1571956549
E posra vas se na rodjendan veliki takticar Sablic hahahahaa.... Sretan rodjendan pitarke....
Hasni
Da ste "pasli travu" na terenu nebi izgubili, a za to si ti odgovoran.
visokohz
Marš u p i č k u materinu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.