Hrvatskom treneru propao posao iz snova u Kini: Razlog je sasvim jasan...
FOTO: EPA

Sve je bilo dogovoreno

Hrvatskom treneru propao posao iz snova u Kini: Razlog je sasvim jasan...

S. Mlaćo

Hrvatskom stručnjaku Goranu Tomiću propao je posao iz snova.

Naime, Tomić je karijeru trebao nastaviti u Kini, tačnije Guangzhou, no kada je sve dogovorio, koronavirus je spriječio njegov odlazak.

"Da, sada je konačno sve gotovo, neće biti ništa od mog kineskog angažmana. Vidio sam po medijima i portalima, pisalo se sve i svašta, a jedini razlog zašto ne idem tamo je - korona virus. Sve se dugo čekalo, ali eto, cijela je stvar i službeno propala. Moja budućnost? Za sada ću još ostati u Salzburgu, tu mi živi obitelj, pa ću vidjeti kakve će mi se opcije uskoro otvoriti", kazao je Tomić za hrvatske medije.

Tomić je sjajan posao radio sa Lokomotivom, a sada će ipak pričekati na novi angažman.

U Kini već rade dva hrvatska stručnjaka, Ivan Leko i Slaven Bilić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi