Irfan Hadžić se vratio na Balkan i to u HNL!
FOTO: Lokomotiva Zagreb

Odlični napadač u Hrvatskoj

Irfan Hadžić se vratio na Balkan i to u HNL! · Zvanično

A. Čaušević

Irfan Hadžić će nakon avanture u Turskoj ponovo igrati na balkanskom području, ovaj put u Hrvatskoj.

SportSport.ba je prije nekoliko dana najavio Hadžićev transfer u Lokomotivu, a danas je stigla i službena potvrda od strane kluba iz HNL-a.

"Pratim hrvatsku ligu, i igrao sam prije HNL (2013./2014. Inter Zaprešić). HNL je jako dobra liga za napredak, razvoj i stepenica za budućnost", rekao je 27-godišnji napadač te nastavio:

"Bio sam na zadnjem okupljanju BiH reprezentacije sa Cipetićem, igrao sam u karijeri i s Osmankovićem, tako da brzo ću se uklopiti u ekipu. Naravno, pred dolazak u Lokomotivu sam se i posavjetovao s njima, čuo sam samo sve najbolje o klubu"

Dat ću sve od sebe kako bi i momčadski i individualno bili najbolji što možemo."

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Hadžić je ranije igrao u Belgiji, Nizozemskoj, Slovačkoj i Sloveniji. U BiH je pružao odične partije u Radniku i Zrinjskom odakle je otišao u turski Akhisarspor.

Top Komentari

south
hahah gdje onaj pitar da sad opret kaze kao za zakarica da je sve zavrseno i da je od utorka na kosevu.
6 4
SonPen1946
Hvala ku*cu pa nije dosao kod nas
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti