Irfan Hadžić pred potpisom za novi klub

Karijeru nastavlja u Hrvatskoj

Irfan Hadžić pred potpisom za novi klub

E. Škorić

Povremeni bh. reprezentativac Irfan Hadžić karijeru najvjerovatnije nastavlja u Hrvatskoj.

Hadžić, koji se povezivao i sa FK Sarajevo, nalazi se pred potpisom za zagrebačku Lokomotivu, odnosno zainteresirane strane su dogovorile sve uslove i ukoliko ne dođe do neke promjene, uskoro će ugovor biti potpisan.

On je prethodni angažman imao u turskom Akhisarsporu, ali je početkom 2021. godine postao slobodan igrač.

Bilo je govora da će se vratiti u BiH, da bi mogao da ostane u Turskoj u nekom od klubova, ali je na kraju će kako sada stvari stoje završiti u redovima hrvatske Lokomotive.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Hadžić je u prvom dijelu sezone na 14 odigranih utakmica u dresu Akhisarspora zabio pet golova. U BiH je ranije igrao za Zrinjski i Radnik iz Bijeljine.

Top Komentari

pero98
Daleko čovjek dogurao. U zadnji klub HNL-a.
0 3
Plavi21
Dogovorio sa Sarajevom da ode u Lokomotivu.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi