Goran Zakarić dobio poziv u reprezentaciju

Priznanje za fudbalera Željezničara

Goran Zakarić dobio poziv u reprezentaciju

Fudbaler Željezničara Goran Zakarić ponovo je pozvan u reprezentaciju Bosne i Hercegovine, saopšteno je na zvaničnoj stranici kluba sa Grbavice.

Zakarić će konkurisati za prijateljske utakmice sa Crnom Gorom i Južnom Korejom, koje se igraju 28. maja i 1. juna, i to će mu biti treće uzastopno pojavljivanje na reprezentativnim okupljanjima.

Krilni napadač Željezničara iza sebe ima odličnu sezonu. Odigrao je 39 utakmica u kojim je postigao 18 golova i upisao osam asistencija.

Okupljanje reprezentativaca zakazano je za 23. maj u hotelu Austrija na Ilidži, a kompletan spisak Roberta Prosinečkog za predstojeće utakmice bit će poznat početkom naredne sedmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti