31

Komentari (31)

Zenicanin
kakvi debili sve pisu i ne brisao. admine samo brisi seljacke komentare
Orhan
Ne znam ćemu ovolika drama. Za njega bi bilo bolje da je došao u Želju, možda bi opet mogao računati na neki transfer vani. Ovako je zabio sam sebi. Da je na nekom nivou forme bar bi ga ti Rumuni zadržali, kad već Partizan nije. Ali vrijeme će najbolje pokazati.
Hulk
Jadnimi
Zakarić je u septembru bio član Partizana, pa je u istoj(ovoj sezoni) prešao kod Rumuna, sada prelazi kod Borca. Šta je sa pravilom, dva kluba u jednoj sezoni, ili se to odnosi na polusezonu.
IXI
Dobro došao majstore! Imamo ekipu, imamo kntinuitet. Pravi izbor. Pratim te još od ŠB jako mi je drago što si crveno plavi. Bravo upravo.
Tarik_1808
Obrisali komentare hahahahahahahahhahaha
Fcs
Sa Željom je samo mogao dogurati do suspenzije. Ja ne znam šta zamjerate liku koji je pod suspenzijom napustio Želju, a koji opet, jadna majko, mora na kraju sezone grah razbaciti da li će dobiti licencu za Evropu, ako je kojim slučajem izbori. S vama Štrumpfovima nikad nije dosadno. Hahahahahahhhh.
Seher Rajvosa
Mora Goran kod svojih sta vam je ljudi hahaha, dize sebi karijeru hahaha
Dino69
****M LI TE U USTA PICKO
Sa1946
Joj košpicara kako im je krivo što nije za njih potpisao hahahahaha. Pa bolje mu je da igra u Borcu nego u Želji raspalom, bar će para da ima. Ne morate da psujete momku samo zato što nemate para ni svojim igračima da platite, a kamoli njega da dovedete.
Kasikara
Kad si tako vec bezobrazan,covjece vama smo petaka uvalili i jos vas isamarali na Kosevu.Cuj raspalog Zelje i sledeci derbi cemo vas aBd dobiti ,ova sezona je nasa sto se tice derbija ...vasa je prosla bila ..
ludilobrale
Ma momak mi smo sada druga ekipa ako se malo razumješ u fudbal to ti je jasno . Samo da se fizička sprema podigne i nema brige
Sa1946
@Neutralan2002 ne treba nama Hajrović i bez njega smo top, a trebalo bi te biti sramota što Haseta psuješ papčino sandžačka
@Kasikara možda i dobijete sljedeći derbi, možda bude 10:0 za vas, al' jarane opet ste iza nas, ni 2 derbija, ni Štilić vam nisu pomogli da budete ispred nas, šta tačno misliš da će da vam pomogne? Još pogotovo jer imamo sad TSS koji je za klasu bolji od Štilića.
Aoki
@Sa1946 nemoj se raspravljati sa debilima a admin ovog zatucanog treba potjerati vanka
Orhan
E treba imati obraz pa napisati ovako nešto. Kad te demolira jedan raspali klub, treba smoći snage pa se u ogledalu pogledati i zapitat se, a šta smo to mi ?
magistar
Dobrodošao. Ovim se Borac dodatno ustabilio, i ojačao u želji da napadne Evropu, ali biće borbe, jaka je liga ove godine.
SaskoSaskovic
Novinaru smradu što brišes komentare Napisao si bio drugoligašku ekipu premijer lige... I opet ću napisati da si to napisao pa briši opet. I ostalim izbrisao... Jadu jadni
DadiG
Obrisao i moj komentar.
SaskoSaskovic
Mislim desi se greška, pa šta, treba priznati i nikome ništa. A oni brišu, cenzuru lupili kao da smo u Sjevernoj Koreji
tuanzebe
paćenici novinari..na objavama wande icardi zabranili komentare hahah
kaskada24
A nije htio u Tuzla City... Hahah. Kakva pacioka od igrača
gif
niko normalan nece u tuzla city
IXI
Inat klub i ekipa. Brzo će igrati kantonalnu ligu. Zna se šta je sinonim za TZ fudbal. Jaki Borac, Velež, SA, Sloboda, Čelik i Željo znače tradiciju i boljitak BH fudbala. Krupe, Hanovi, Etno sela, Doboji su prolazna stvar kao Posušje, Orašje i ostali giganti....
Mazi
Misliš Simin Han hahaha . Gdje vam je onaj kamiondžija što je najavljivao transfer ?
papagaj
Kimi.R.
Eeeee Zakariću nesrećo što proda Želju? Ili je neka druga priča iza ovog potpisa sa Borcem ona naša svakodnevna u BiH?? A ja FAKAT mislio da momak ima nešto u glavi .... kada ono kloc pa kloc. Žao mi te je ali sretno kako god sa sportske strane puno zdravlja a vrijeme će pokazati što potpisa za tim iz pc?
Nany
E moj Zakaricu,Borac radi strasan posao nema sta jos ako im dodje onaj Avramovski mogli bi biti uz Sarajevo i Zelju glavni kandidati za titulu
zmijuga.loma
Sa Zeljom si mogao dogurati do reprezentacije a ovako samo tones levatu
Samo_nebo_je_granica
Amar mu dao rok do 31.01, kontao otici vani... propao transfer pa daj sta daš... Ko ga ****...ŽeMo i bez Ganje ?
bule
Umri smradu **** te borac
Red
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.