Radnik i Goražde ostvarili minimalne, ali veoma važne pobjede

Prva liga FBiH

Radnik i Goražde ostvarili minimalne, ali veoma važne pobjede

E. Oštraković

Odigrane su utakmice u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine. Radnik je slavio na svom terenu, a Bratstvo minimalno poraženo u Goraždu.

U uvodnih 20 minuta igre na utakmici u Hadžićima između Radnika i Mladosti iz Doboj Kaknja nije bilo golova, a domaći su bili dosta bolji.

Mreža gostujuće ekipe se zatresla u 37. minuti utakmice. Radnik je tada u vodstvo doveo Kazić na veliko oduševljenje svih domaćih navijača.

To je bio i konačan rezultat prvog poluvremena kada je riječ o utakmici u Hadžićima, a naravno više zadovoljni su bili domaći.

Kada je riječ o utakmici u Goraždu u prvom poluvremenu nije bilo nekih ozbiljnijih prilika, a tako nije bilo ni golova.

Prva velika i prava šansa na utakmici u Goraždu viđena je u 61. minuti. Ramović je mogao dovesti domaće u vodstvo, ali nije bio precizan.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Rezultat u Goraždu promjenjen je u 76. minuti. Handžić je pogodio za vodstvo domaćih, a na kraju se ispostavilo i za tri boda.

Do kraja nije bilo više golova, te su utakmice završene pobjedom domaćih ekipa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi