Goražde opet slavilo, Radnik siguran u Usori

Druga liga FBiH grupa Centar

Goražde opet slavilo, Radnik siguran u Usori

S. Mlaćo

Nakon što su u prošlom kolu u Sarajevu nadigrali Bosnu Union, nogometaši Goražda jučer su u okviru 3. kola Druge lige FBiH grupa Centar savladali Borac iz Jelaha 2:0.

Strijelac oba pogotka za Goraždane bio je Sedin Ljuca. Krivaja je na prvom mjestu tabele, s obzirom da je na svom terenu savladala Žepče 3:1.  Domaći su poveli u 5. minuti pogotkom Kemal Ćosića, a na 2:0 je u 18. minuti povisio Admir Omerović. 3:0 je bilo u 40. minuti kada mrežu Zambakovića pogađa Lišić, a konačnih 3:1 postavio je u 43. minuti Vlado Lučić pogotkom  sa 11. metara.

Rudar iz Zenice je pogotkom Hamze Ramušija savladao NK Natron (1:0), dok je Moševac remizirao na svom terenu protiv Azota 1:1. Radnik iz Hadžića  je sa 4:2 u Usori savladao istoimenog domaćina, dok je Ilijaš sa ubjedljivih 6:0 deklasirao Pobjedu.

Famos i Jedinstvo su podijelili bodove, nakon 90. minuta bilo je 1:1. Krivaja ima sedam osvojenih bodova, dok po šest imaju Ilijaš, Radnik (H), Goražde i Pobjeda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi