Slavi se pobjeda Hrvatske

"Gori" u Mostaru nakon pobjede Vatrenih

Edmir Škorić

Hrvatska je protiv Nigerije pokazala da je kvalitetna, no predstava protiv Argentine je nekoliko stepenica iznad one iz prve utakmice.

"Gori" u Mostaru,

Hrvati su razbili Argentince na komade, s 3:0, a Lionel Messi i društvo izgledali su kao osrednja azijska selekcija pored izabranika Zlatka Dalića.

Osim što se slavi u Hrvatskoj jedna od najvećih pobjeda te selekcije, veliko slavlje je i u nekim bh. gradovima, a posebno je "ludo" u Mostaru.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Tamo su brojni navijači hrvatske reprezentacije izašli na ulice kako bi proslavili trijumf Vatrenih, koji će u zadnjem kolu igrati protiv Islanda, ali bezbrižni jer su već osigurali prolaz dalje.

Top Komentari

Sodaso
Puuu pascadijo prljava.
20 16
Zoilomas
Sta radite u bih onda
15 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi