GOŠK dogovorio dolazak Petrovića

Cilj je Premijer liga

GOŠK dogovorio dolazak Petrovića

Andrija Petrović nalazi se na korak od prelaska u redove federalnog prvoligaša GOŠK-a. 

U drugom dijelu sezone GOŠK će jurišati na plasman u Premijer ligu BiH i u klubu rade maksimalno na rješavanju igračke križaljke. Nakon što se u Gabelu vratio Marko Sušac, saradnja je dogovorena i sa Andrijom Petrovićem. 

Radi se o 25-godišnjem krilnom fudbaleru koji je posljednji angažman imao u češkom Frydek-Misteku, a pripremama GOŠK-a bi se trebao priključiti nakon što se riješi potrebna papirologija. 

Tokom karijere Petrović je imao priliku igrati i za Sarajevo, gdje se nije uspio nametnuti, a još je bio član Sloge iz Ljubuškog, Viteza, Gorice i Vukovara. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi