Kosorić dao kratku izjavu, a nakon toga otišao do Manijaka...

Plavi poraženi u Gabeli

Kosorić dao kratku izjavu, a nakon toga otišao do Manijaka...

Haris Zilić

Željezničar je u 18. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine poražen od GOŠK-a u Gabeli rezultatom 1:0 i Plavi su veoma blizu opasne zone, predstoji im veoma turbulentna zima.

Duel u Gabeli bio je i posljednji meč za Aleksandra Kosorića u dresu Željezničara koji je po njegovu žalost završio porazom.

Po završetku meča Kosorić je dao izjavu i svoje viđenje utakmice.

"Ne znam šta da Vam kažem, teški uslovi, zaslužili smo barem jedan bod, ali šta je tu je, život se mora nastaviti", rekao je vidno razočarani Kosorić i dodao:

"Nije mi drago što sam završio na ovaj način. Ovi navijači i igrači zasužuju bolje, Željo će izaći iz ove krize."

Nakon toga Kosorić je otišao i pred navijače Željezničara da se oprosti i zahvali za podršku.

Navijači su imali nekoliko riječi za svog kapitena koji im je dao i dres na kraju utakmice i aplauzom pozdravio.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pred Željezničarom je teška zima, klub je samo bod iza opasne zone u kojooj može i prezimiti ako Igman ostvari pozitivan rezultat protiv Veleža u nedjelju.

Odmah u prvom kolu proljentog dijela prvenstva, tačnije 19. kolu Plave očekuje utakmica protiv aktuelnih prvaka ekipe Zrinjskog, tako da ih ni raspored neće puno maziti.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

avalkaB
Daj im dres i šorc da prodaju dres i da imaju za spida. **** se njima za tebe
3 0
SonPen1946
Eee daj mi sooorc, aaaa daj mi dreeees aaaaaaaa
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi