GOŠK i Željko Malčić raskinuli saradnju
Dnevni list

Napadač napustio Gabelu

GOŠK i Željko Malčić raskinuli saradnju

Iskusni napadač Željko Malkić raskinuo je ugovor sa federalnim prvoligašem GOŠK-om iz Gabele. 

Željko Malčić je u proteklom periodu bio jedan od najboljih strijelaca u Prvoj ligi Federacije BiH, a nakon više od dvije godine provedene u GOŠK-u bio je primoran spakovati kofere i napustiti klub.

"Prošle jeseni je podbacio, nismo zadovoljni s njim i odlučili smo raskinuti ugovor", izjavio je predsjednik kluba Damir Petković. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ovaj 34-godišnji hrvatski internacionalac je u posljednjoj polusezoni postigao "samo" pet golova i svejedno je bio najbolji strijelac GOŠK-a. Sezonu prije je okončao kao najbolji strijelac Prve lige Federacije BiH (23). 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.