Poražen u Širokom pa poručio: Protiv Sarajeva idemo po pobjedu

Veoma ambiciozno

Poražen u Širokom pa poručio: Protiv Sarajeva idemo po pobjedu

Esmer Oštraković

Ekipa GOŠK-a pokušala je iznenaditi Široki Brijeg u gostima, ali to im nije pošlo za rukom, te su na kraju poraženi.

Nakon utakmice za SportSport.ba govorio je kapiten GOŠK-a Rijad Šuta.

"Poraženi smo na Pecari, na kraju možda izgleda ubjedljvi poraz, ali na terenu to možda nije bilo tako. Prvo poluvrijeme smo ponovo ušli u grču. Primimo gol, pa krenemo igrat.

Drugo poluvrijeme smo krenuli bolje, promjenili sistem, imali par prilika. Penal za Široki, utakmica se prelomila. Mi u zadnjoj minuti nismo iskoristili penal. Sledeća utakmica, Sarajevo u Gabeli. Očekujem pun stadion i akoBogda da upištemo tri boda", rekao je Šuta.

Svoje viđenje utakmice ispričao je i Budimir, trener Širokog Brijega.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Hvala navijačima na ovoj podršci. Mislim da smo briljirali prvo poluvrijeme. Imali smo još šansi osim gola i mislim da je ovo naše najbolje poluvrijeme ove sezone.

Drugo poluvrijeme smo znali da će promjeniti način igre. Nismo se snašli u početku, ali konsolidirali smo se i zabili drugi gol. Utakmica je tada bila riješena. Mogli smo zabiti još koji gol iz tranzicije, ali falio je bolji pas", rekao je Budimir.

Top Komentari

plemic
ispravno razmišljanje.
2 0
Kakaks
Ja šabana .hHaha lijepi je sanjati hahahaha Mašta može svašta hahhaa
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi