Budimir: Imaju kvalitetnog trenera, sigurno će biti motivisani na Pecari

Široki Brijeg se nada novoj pobjedi

Budimir: Imaju kvalitetnog trenera, sigurno će biti motivisani na Pecari

Samir Mlaćo, foto: Admin Čaušević

Nakon nepotpuna četiri kola NK Široki Brijeg je lider na tabeli Premijer lige.

Tim sa Pecare ima sedam bodova te u pozitivnoj atmosferi dočekuje GOŠK.

Gabeljani imaju četiri boda, a meč na Pecari igra se u nedjelju. Najavili su ga trener Širokog Marijan Budimir i prvotimac Ivan Šaravanja.

"Sigurno je vedra atmosfera kada si prvi na tablici. Dočekujemo GOŠK s maksimalnim poštovanjem. Pogledao sam njihove utakmice i mogu reći kako tijekom utakmice igraju toplo-hladno, od odličnih stvari do nekih crnih rupa u koje upadaju. Međutim, to je cijena odrastanja i povratka u Premijer ligu BiH", kazao je Budimir.

"Imaju kvalitetnog, domaćeg trenera koji će sigurno biti motiviran pokazati s GOŠK-om sve što zna. U ovaj susret ulazimo s maksimalnom motivacijom i pripremom. Nadam se kako ćemo biti pravi i uz pomoć naših navijača uzeti tri boda", istakao je šef struke širokobrijeških Plavo-bijelih.

Šaravanja je pohvalio Gabeljane.

"Ugodno sam iznenađen radom i načinom na koji su me svi prihvatili u momčadi. Na treninzima se vidi mladost i želja za uspjehom. Pratio sam ulazak GOŠK-a u ligu i mogu reći kako nisu bez razloga u društvu najboljih. Imaju svoje kvalitete, ali isto tako ne bježimo od uloge favorita u ovoj utakmici.

Oglasi

Ipak, to je samo jedan plus, nije nikakvo jamstvo za tri boda i jedino mjerilo bit će teren. Nadam se kako uz ovako dobar rad na treninzima i uz pomoć naših navijača možemo doći do nova tri boda", rekao je Šaravanja.

Kod domaćeg tima neće biti nedovoljno oporavljenog Adama Benića.

Kako je već poznato, GOŠK sa klupe predvodi Denis Ćorić, koji je sjedio na klupi Širokobriježana, a ovih dana povezuje sa FK Velež koji je ostao bez trenera.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Gabeljani od starta sezone nisu održali press konferenciju te ni sada nije poznato sa kakvim ambicijama ulaze u meč, te na koga sve može računati Ćorić.

Pravdu na Pecari u nedjelju navečer dijelit će Irfan Peljto iz Sarajeva.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi