GOŠK osvojio bod u Bihaću

Prva liga FBiH, 9. kolo

GOŠK osvojio bod u Bihaću

Midhat Šljivak

Nogometaši Jedinstva su u 9. kolu Prve lige Federacije BiH dočekali GOŠK iz Gabele, a na kraju pobjednika nije bilo 1:1.

Dobro je Jedinstvo ušlo u meč i nakon šest minuta igre su došli do vodstva. Remić je matirao Nikolića za prednost domaćeg tima od 1:0.

Bilo je još šansi u prvom poluvremenu, ali se minimalnim vodstvom Jedinstva otišlo na odmor.

Samo što je počelo drugo poluvrijeme gosti su golom Ereiza izjednačili na 1:1, a isti igrač je 20-ak minuta kasnije isključen.

Međutim, domaći nisu iskoristili igrača više. Ostalo je 1:1 do kraja, te gosti mogu biti veoma zadovoljni.

Prva liga FBiH, 9. kolo:

Jedinstvo - GOŠK 1:1 (Remić 6' / Ereiz 47')

JEDINSTVO: A.Abdihodžić, Samardžić, Burnić, Mujagić, S.Samardžić, J.Abdihodžić, Remić, Hodžić, Nuspahić, Halilović, Pantić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

GOŠK: Nikolić, Čolić, Puljić, Bošnjak, Dalmatin, Ereiz, Odak, Mišić, Ramić, Senić, Dodig.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi