GOŠK brusi formu u Zadru, poznati parovi polufinala Memorijala Andrija Anković

Pripreme za nastavak sezone

GOŠK brusi formu u Zadru, poznati parovi polufinala Memorijala Andrija Anković

Adnan Beganović

GOŠK iz Gabele će formu za drugi dio sezone brusiti u Zadru, gdje će izabranici Tonija Karačića obaviti glavni dio priprema.

Fudbaleri GOŠK-a su prije dva dana otputovali u Zadar gdje će brusiti formu za drugi dio sezone u kojim ih očekuje borba za ostanak u eliti.

Nakon uvoodnog dijela priprema koji je obavljen na domaćem terenu, fudbaleri GOŠK-a i stručni štab ovvog kluba su otputovali u Hrvatsku, tačnije u Zadar gdje će obaviti onaj najvažniji dio priprema.

Radit će se mnogo na uigravanju ekipe, taktičkim elmentima, a na prijateljskim susretima će šef struke Toni Karačić moći vidjeti u kakvoj formi se nalaze njegovi izabranici.

U Zadru će ostati desetak dana, a po povratku u Gabelu odigrat će još dva prijateljska susreta na Memorijalnom turniru Andrija Anković, koji po 34. put organizira klub iz Gabele.

Turnir se igra 2. i 3. februara, a poznati su i parovi polufinala. Sastaju se GOŠK i Jadran LP, te Zadar i Sutjeska, a dan kasnije su na rasporedu utalkmice za prvo i treće mjesto.

Nedim Hadžić pojačao GOŠK

Par dana prije polaska za Zadar redove GOŠK-a je pojačao napadač Nedim Hadžić. Radi se o fudbaleru kojem je predviđana blistava karijera, no svoj potencijal nikada u potpunosti nije pokazao.

Hadžića su zvali "bosanski Luis Suarez", najavljivala se velika karijera, no odlazak sa Koševa sve je promijenio. "Prekucao" je igricu u omladinskim selekcijama FK Sarajevo, dobio šansu u prvom timu, no brzo je stigao transfer u portugalski Leixoses.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nije to bio dobar potez, pa se Hadžić vratio u našu zemlju, a zatim bio i u Hrvatskoj te Sloveniji. Posljednji angažman imao je u FK Velež, a sada je stigao u NK GOŠK.

Gabeljani imaju problema sa realizacijom, vjeruju da će Hadžić biti pravi "lijek" za tu boljku, a da li su pogodili pokazat će vrijeme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi