Nedim Hadžić ima novi klub u Premijer ligi, predstavljen je na zanimljiv način
Sa predstavljanja danas na stadionu Perica Pero Pavlović u Gabeli

Prilika da se "vrati u život"

Nedim Hadžić ima novi klub u Premijer ligi, predstavljen je na zanimljiv način

Samir Mlaćo

Nekada velika nada bh. nogometa i svojevremeno nogmetaš sa liste 60 najvećih svjetskih talenata Nedim Hadžić pronašao je novi klub.

Hadžića su zvali "bosanski Luis Suarez", najavljivala se velika karijera, no odlazak sa Koševa sve je promijenio. "Prekucao" je igricu u omladinskim selekcijama FK Sarajevo, dobio šansu u prvom timu, no brzo je stigao transfer u portugalski Leixoses.

Nije to bio dobar potez, pa se Hadžić vratio u našu zemlju, a zatim bio i u Hrvatskoj te Sloveniji. Posljednji angažman imao je u FK Velež, a sada je stigao u NK GOŠK, što je SportSport.ba i najavio prije par dana.

Gabeljani imaju problema sa realizacijom, vjeruju da će Hadžić biti pravi "lijek" za to, a i sam nogometaš tako bi sebe "vratio u život". GOŠK vodi borbu za opstanak, a Hadžić dobro poznaje protivničke nogometaše, ali i cijelu ligu.

Da "trese" protivničke mreže sigurno nije mogao zaboraviti, a u Gabeli je predstavljen na zanimljiv način.

Oglasi

"NK GOŠK ima najnovije pojačanje u napadu. Nedim Hadžić je igrao u klubovima poput FK Sarajevo, FK Velež, NK Slaven Belupo, FK Mladost..., a potpisali smo ugovor na godinu i pol dana", najavili su iz GOŠK-a uz zanimljiv video.

Do sada su GOŠK pojačali Filip Račić i Ivan Harambašić.

GOŠK pripreme uskoro nastavlja u Zadru, a zatim će biti domaćin turnira Andrija Anković u Gabeli.

Termin odigravanja je 2. i 3. februar 2024. godine, a nakon turnira bit će i tradicionalna GOŠK-ova Plavo-bijela noć kojom će se obilježiti još jedna uspješna godina kluba iz Gabele.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tako će pored domaćina GOŠK-a nastupati crnogorska Sutjeska iz Nikšića, te hrvatski klubovi Jadran iz Ploča i ekipa Zadra.

Radi se o 34. izdanju turnira, što je svakako velika stvar, a u Gabeli su sretni i ponosni što turnir uvijek donese nešto novo, ali i kvalitetan nogomet, te dobru posjećenost, čemu se nadaju i sada.

Top Komentari

Ham0
On je primjer kako pohlepni i glupi roditelji vrlo cesto uniste djeci karieru i zivot.
1 1
FahrudinKonjHodzic
pazi zisa nemjesaj uto
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi