GOŠK produžio saradnju sa Brkićem i Ereizom

Ostaju u Gabeli

GOŠK produžio saradnju sa Brkićem i Ereizom

E. Čaušević

U redovima NK GOŠK već se spremaju za izazove u narednoj sezoni i slažu kockice što se tiče igračkog kadra.

GOŠK je ovih dana produžio ugovore sa Emrahom Hasanhodžićem, Dinom Hasanovićem, Elvirom Čolićem i Amirom Zoljem, a njihovim stopama danas su krenuli Antonijo Brkić i Josip Ereiz.

Brkić je ljetos stigao iz Sloge Ljubuški, ali nije bio standardan na golu GOŠK-a u sezoni iza nas. Ipak, klub mu je ponudio novi ugovor, te će ovaj 24-godišnjak ostati u ovom klubu do ljeta 2020. godine.

Nakon dobrih partija u ovoj sezoni ugovor do ljeta 2020. godine dobio je i Josipe Ereiz. Ovaj fudbaler u GOŠK je stigao još 2013. godine i postao je jedan od najstandardnijih igrača ovog tima. U minuloj sezoni odigrao je 23 utakmice i postigao dva gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi