Stopama Hasanhodžića i Hasanovića krenuli Elvir Čolić i Amir Zolj

U Gabeli se slažu kockice

Stopama Hasanhodžića i Hasanovića krenuli Elvir Čolić i Amir Zolj

Nakon što je jučer saradnju sa GOŠK-om produžio trener Feđa Dudić, danas su se već četiri igrača odlučila na isti korak.

Prije nekoliko sati su ugovore sa klubom iz Gabele produžili Emrah Hasanhodžić i Dino Hasanović, a na nastavak saradnje su se sada odlučili i Elvir Čolić i Amir Zolj.

Elvir Čolić, iskusni fudbaler koji "operiše" po desnoj strani, je u GOŠK stigao na ljeto 2016. godine iz gradačačke Zvijezde, a danas je sa klubom iz Gabele produžio ugovor do ljeta 2019. godine. Inače, Čolić je osim GOŠK-a i Zvijezde u svojoj dosadašnjoj karijeri bio član Veleža, Čelika i Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sa druge strane, Amir Zolj (28) je sa GOŠK-om danas potpisao ugovor koji će ga u Gabeli zadržati do ljeta 2020. godine. Ovaj "zadnji vezni" koji po potrebi pokriva i skoro sve pozicije u defanzinvoj liniji je prije GOŠK-a nastupao za Velež i Olimpik, iz kojeg je u februaru 2017. i stigao u Gabelu.

Ovakvi potezi uprave GOŠK-a jasno govore da klub već slaže kockice za budućnost, te da u Gabeli žele ozbiljno ući u pripreme za narednu sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi