GOŠK se pojačao novim veznjakom

Već danas na treningu

GOŠK se pojačao novim veznjakom

Federalni prvoligaš GOŠK iz Gabele dobio je novo pojačanje.

Gabeljani u ovoj sezoni pretenduju na sami vrh, čemu u prilog svakako ide i brojna pojačanja koja su stigla, no u klubu nisu stali na tome.

Tako je u međuvremenu GOŠK dogovorio saradnju i sa 25-godišnjim Josipom Šantićem koji je najprije bio potpisao za Slobodu, ali samo mjesec dana kasnije sa tuzlanskim klubom je raskinuo ugovor i danas kao slobodan igrač stiže u Gabelu.

Šantić bi se već danas trebao pojaviti na treningu GOŠK-a, a imajući u vidu iskustvo koje ima iza sebe, nema sumnje da će biti pojačanje za tim Nenada Gagre.

Kroz svoju karijeru Šantić je ranije igrao još za Radnik iz Bijeljine, Čelik te u Italiji za Pro Patriju.

Top Komentari

Mostar
Drasticna je razlika igrat u federalnoj I u P. Ligi bolje mu je da se vratio. U Slobodi Ko zna Dali bi igro. Evo Ko igrac Bivsi Zelje otiso covjek da igra u Perugia druga Liga nigdje ga to je jednostavno druga Liga ili prva serije A, ali oni u dnu nikakav igra ci nece igrat Kao Ovi sto iz federalne pred u u P. Ligi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi