Anes Mašić: Drago mi je što sam imao ovakav debi za GOŠK
Napadač HŠK Zrinjski na posudbi u GOŠK-u danas je briljirao u pobjedi Gabeljana

S dva sjajna gola zapečatio sudbinu NK Slaven

Anes Mašić: Drago mi je što sam imao ovakav debi za GOŠK

Ekipa GOŠK-a iz Gabele danas je ostvarila drugu pobjedu u Drugoj ligi Federacije a nakon preokreta na Podavali je pao NK Slaven iz Živinica rezultatom 3:1.

Junak dojučerašnjeg Premijerligaša bio je mladi Anes Mašić, inače igrač mostarskog Zrinjskog koji je ovog mladog napadača poslao u Gabelu na kaljenje. 

Mladi Mašić je s dva krasna gola zapečatio sudbinu tima iz Živinica a najbolji igrač današnje utakmice u Gabeli za SportSport.ba iznio je svoje viđenje današnje utakmice.

"Slabo smo otvorili današnju utakmicu" - počeo je mladi napadač GOŠK-a izjavu za SportSport.ba i nastavio: "Dobro smo stajali na terenu, pomjerali, ali nije nas htio taj gol. Nismo bili opterećeni time da moramo pobijediti nego u prvom redu ispoštovati sve ono što je šef rekao u svlačionici. A rekao nam je da budemo strpljivi i da će šansa doći".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Drugo poluvrijeme ušli smo dosta bolje ali na našu nesreću primili smo taj gol. Srećom, gol nas nije presjekao u smislu da smo se demoralizirali, već naprotiv, taj pogodak nas je razbudio na kraju smo dočekali tu šansu i izjednačili. Drago mi je što sam svoj debi za GOŠK otvorio dobrom igrom i postigao dva gola te olakšao posao svojoj ekipi. Mislim da je bilo veoma dobrih stvari, ali to je već sve iza nas, mi se od sutra okrećemo Travniku koji smo okarakterizirali kao jako važnu utakmicu i nastojati ostvariti što bolji rezultat". - rekao je mladi napadač Gabeljana za SportSport.ba.

Odlaskom Irfana Hadžića u Tursku u napadu Plemića stvorilo se mjesto za još jednog igrača. Treba biti realan i reći kako u mostarskom klubu priliku rijetko dobivaju domači igrači koji su skrenuli pozornost na sebe u mlađim kategorijama. Mladi Mašić danas je pokazao da je u svakom slučaju igrač koji će prije ili kasnije morati dobiti prigodu u mostarskom klubu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi