Nimalo ugodna scena: Škripari digli glas na igrače i trenera Širokog Brijega

Tim sa Pecare u lošem nizu rezultata

Nimalo ugodna scena: Škripari digli glas na igrače i trenera Širokog Brijega

Haris Zilić

Duel 16. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između GOŠK-a i Širokog okončan je rezultatom 0:0 u jednoj vrlo siromašnoj utakmici, a nakon meča gostujući navijači nisu bili zadovoljni.

Popularni Škripari su stigli u Gabelu da bodre svoju ekipu, ali na kraju nisu bili zadovoljni bodom.

Po završetku meča, ispred tribine postrojili su igrače Širokog i uputili im nekoliko oštrih riječi i stavili jasno na znanje da očekuju puno bolje partije u nastavku sezone.

Također najvatreniji navijači Širokog su negodovali i prema treneru Marijanu Budimiru kojeg su izviždali nakon utakmice protiv GOŠK-a.

Tim sa Pecare je u posljednjih pet mečeva osvojio samo tri od mogućih 15 bodova i navijači lagano gube strpljenje.

Oglasi

Zahvaljujući dobrom startu sezone Široki je na šestom mejstu prvenstvene tabele sa 22 osvojena boda.

Ovome dodajmo da imaju i utkamicu manje protiv Tuzla Citya koja je na rasporedu naredne sedmice, tačnije u srijedu 6. decembra na Tušnju.

Mogla bi ovo biti uzbudljiva i aktivna zima u redovima Širokog Brijega.

Od sjajnog starta sezone i nekoliko odličnih utakmica Široki je u nizu bez pobjede i moraju što prije prekinuti taj niz ako žele popraviti trenutnu atmosferu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon meča sa Tuzla Cityem Široki 9. decembra očekuje hercegovčaki derbi sa Zrinjskim, a domaćini će biti u Posušju zbog radova na stadionu Pecara.

Jesenji dio sezone Široki će okončati gostovanjem kod fenjeraša Zvijezde 09 u Ugljeviku.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi