Karačić iskren nakon remija protiv Širokog: "Nismo u situaciji da prijetimo"
FOTO/VIDEO: K. Dedić

Izjavu je dao i Faruk Gogić

Karačić iskren nakon remija protiv Širokog: "Nismo u situaciji da prijetimo"

Haris Zilić

GOŠK i Široki su remizirali u 16. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine rezulatom 0:0. Na kraju bod kojim nije sretna nijedna ekipa možemo tako reći, ali sigurno da se pozitivnom rezultatu ne gleda u zube.

Nakon utakmice stigle su i reakcije iz tabora GOŠK-a. Trener Toni Karačić nije bio baš nezadovoljan rezultatom.

"Nije bila utakmica lijepa za oko i teren je otežavajući bio. Dosta borbe, na kraju možemo biti zadovoljni, nismo u poziciji da možemo prijetiti. Mi imamo svoj cilj, bitno je da nismo primili gol, to može biti pozitivno za našu ekipu. Idemo se odmoriti i pripremiti za Sarajevo", rekao je Karačić nakon utakmice i dodao:

"Ekipa Sarajeva je kvalitetna, igraju na svom terenu, ali probat ćemo se spremiti dobro da budemo što kvalitetniji, u ovoj ligi nema nepobjedivih."

Komentar je dao i prvotimac tima iz Gabele Faruk Gogić.

"I sami ste vidjeli težak teren, borbena utakmica, nismo iskoristili prilike i ovo je realan rezultat. Idemo da se nadigravamo narednu utakmicu, svi znamo šta je Sarajevo, ali pokušat ćemo se kvalitetno spremiti", rekao je Gogić.

Oglasi

Jedna lijepa i pozotivna situacija desila se na utakmici u Gabeli u redovima Širokog.

U igru je u 60. minuti ušao Gojko Jelić momak rođen 2006. godine i tako je 17-godišnjak upisao prve minute u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nema sumnje da će ovaj fudbaler Širokog dugo pamtiti utakmicu u Gabeli.

GOŠK naredni vikend gostuje Sarajevu, a Široki ima dvije utakmice u sedam dana. Prvo u srijedu gostuju Tuzla Cityu u zaostaloj utakmici, a za vikend ih očekuje derbi protiv Zrinjskog.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi