GOŠK uskoro na Kupresu, upriličeni novi potpisi

Dogovoren i duel protiv Širokog Brijega

GOŠK uskoro na Kupresu, upriličeni novi potpisi

S. Mlaćo

Od ponedjeljka je radno i u NK GOŠK. Izabranici Feđe Dudića počeli su tako pripreme za novu sezonu, a do sada su od novih imena u Gabeli stigli Vedin Kulović i Elvedin Aletić.

Nije to sigurno kraj kada su u pitanju pojačanja u GOŠK-u, s obzirom da čelnici ovog kluba vode pregovore sa još nekoliko nogometaša.

Izvjesno je da će GOŠK jedan dio priprema, tačnije period od 01. do 08.07. obaviti na Kupresu u centru Adri Ski, a 22.02. odigrati prijateljski meč protiv Širokog Brijega u Gabeli.

Već ranije GOŠK je dogovorio prijateljske mečeve protiv Radnika i Željezničara. U jeku priprema za novu sezonu amaterske ugvore sa GOŠK-om potpisali su i dva kadeta te jedan junior. Radi se o Borni Iličiću i Bošku Boškoviću, te junioru Josipu Kataviću.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi