Zanimljiv, ali i zagonetan igrač na probi u GOŠK-u

Holandski futsal reprezentativac

Zanimljiv, ali i zagonetan igrač na probi u GOŠK-u

U GOŠK, koji je prije nekoliko dana startao s pripremama za narednu sezonu, na probu će stići fudbaler po imenu Redouane Makraou.

Makraou je već doputovao u našu zemlju i posredstvom bh. agenta Admira Husarića u narednim danima će trenirati sa GOŠK-om, gdje će se pokušati izboriti za ugovor.

Radi se o zagonetnom 20-godišnjaku o kojem nema puno dostupnih informacija, navodno je futsal reprezentativac Holandije, a posljednji klub za koji je nastupao je tamošnji Amsterdam SV.

Sa bh. premijerligašem Makraou će trenirati nekoliko dana, a hoće li ostati u redovima tima iz Gabele ili ne odlučit će trener Feđa Dudić i njegovi saradnici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U GOŠK je, podsjetimo, dosad stigao vezni igrač Elvedin Aletić koji je prethodno igrao za Orašje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi