GOŠK startao sa radom, potpisali Kozić i Aletić

Počele pripreme za novu sezonu

GOŠK startao sa radom, potpisali Kozić i Aletić

Trener GOŠK-a Feđa Dudić je danas obavio prozivku nakon koje je odrađen i prvi trening ekipe. Na taj način su i zvanično počele pripreme GOŠK-a za novu sezonu Premijer lige BiH.

Prvi trening je protekao u odličnoj atmosferi, a Gabela je dobila i novog stanovnika, pošto će dres GOŠK-a u novoj sezoni nositi i 23-godišnji veznjak Elvedin Aletić.

Inače, Aletić je u GOŠK stigao nakon sezone u dresu Orašja, a sa klubom iz Gabele je potpisao saradnju do 2020. godine.

Novost iz tabora GOŠK-a jeste i da je golman Dalibor Kozić produžio ugovor sa klubom, te će u Gabeli ostati do ljeta 2019. godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, ekipa GOŠK-a će do 29. juna boraviti u Gabeli, dok će se nakon toga preseliti na Kupres gdje će obaviti drugi dio priprema.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi