Gotal danas stiže na pregovore sa Željom

"Zločesti dečko" pojačava Plave sa Grbavice?

Gotal danas stiže na pregovore sa Željom

Samir Mlaćo

Kako je to SportSport.ba i najavio, hrvatski nogometaš Sandro Gotal (25) vrlo lako bi mogao u narednoj sezoni nositi dres sarajevskog Željezničara.

Ovaj bivši igrač Hajduka će danas i obaviti razgovor sa čelnicima Plavih sa Grbavice, te ukoliko dođe do dogovora i postati novi član tima iz Doline ćupova.

Željezničar je do sada pojačao samo 22-godišnji napadač Dženan Zajmović, dok je Gotal krilni napadač koji iza sebe ima veliki broj promijenjenih klubova, čak 11.

Posljednji angažman je imao u redovima izraelskog Ashododa, a nastupao je još za poljske Piast Gliwice, švicarski Sent Gallen, turski Malatyaspor, splitski Hajduk, te austrijske timove Wolfsberger, Horn, Viennu....

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U ovim klubovima se nije posebno naigrao, a u Austriji gdje i rođen imao je reputaciju "zločestog dečka".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi