Graovac na meti Željezničara: Razgovarali smo, ali...

Odlazi iz Zrinjskog

Graovac na meti Željezničara: Razgovarali smo, ali...

Odlasci Semira Kerle i Mattea Boccaccanija primorali su čelnike FK Željezničar da se okrenu tržištu. 

Željezničar je ostao oslabljen u zadnjoj liniji i na toj poziciji će morati dovesti pojačanja, a jedno od njih bi mogao biti 23-godišnji Daniel Graovac koji je u martu prošle godine imao priliku debitovati i za "A" reprezentaciju BiH. 

Graovac je uspješno okončao svoju epizodu u Zrinjskom i sada se vraća u Apollon Limassol, čiji je inače igrač, međutim kiparski tim bi ga mogao ponovo poslati na posudbu. I to u Željezničar. 

"Iskreno, ne znam gdje ću igrati sljedeće sezone. Sigurno ću negdje na posudbu. Željezničar? Kontakt postoji, razgovarali smo, ali još je rano bilo šta reći na tu temu", kazao je kratko Graovac za SportSport.ba. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj defanzivac se Zrinjskom priključio u zimskom prijelaznom roku nakon što je prethodno prvi dio sezone proveo na posudbi u Royal Mouscronu. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi