4

Komentari (4)

ludilobrale
Nije on odron od igrača može igrati i lijevo i desno dobar je za rotaciju i promjenu formacija. Njegov problem je ponašanje nije baš čist sa glavom njega treba stegnut i natjerat da radi . A kao igrač igra sa obje noge ima lijep pas mislim može se pogledat u Hajduka Riedu i Wolfsnergeru je bio jako dobar u Sarajevu ga žele zbog lijeve strane da bude u rotaciji sa Jukicem i Velkoskim jer će Sarajevo pored standardne formacije vježbati 4231 vježbati formaciju biti navodno još jedna formacija opticaju. Ako igras evropu ligu i ganjas ako nemaš po tri igrača na svakoj poziciji nemaš ti šta tražit na 3 strane .
ludilobrale
Jadnimi
menađer ga pokušava utrpati
Klackalica
Jel ovo onaj što svaki prelazni rok dolazi u bar 4 kluba u našoj ligi, a na kraju zavrsi negdje u pripizdini gdje ni ne igra jer je odron od igraca
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.