Gotal pregovara sa još jednim klubom iz Premijer lige BiH

Ranije potvrdio interes Sarajeva

Gotal pregovara sa još jednim klubom iz Premijer lige BiH

Sezona je završena, spuštena je zavjesa na Premijer ligu, a naredne sedmice i mjeseci će, po običaju, biti rezervisane za priče o potencijalnim transferima.

Pojedini premijerligaši već uveliko rade na jačanju kadra za sljedeću sezonu. Željezničar je tako jučer predstavio Antu Blaževića kao svoje novo pojačanje, Borac je na pragu dovođenja Bojana Pavlovića iz Čelika, a skrštenih ruku ne sjede ni u Tuzla Cityju.

Kako saznajemo, na radaru 'plavo-bijelih' se nalazi Hrvat sa austrijskim pasošem Sandro Gotal s kojim je vodstvo kluba stupilo u pregovore nakon što je postalo jasno da neće ostati u Hartbergu.

Tuzlaci su dali ponudu Gotalu, on je postavio svoje uslove, a ostaje da se vidi hoće li se dvije strane naći negdje na sredini.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 28-godišnji fudbaler potvrdio je prije nekoliko dana da je u pregovorima i sa Sarajevom i da ne bi imao ništa protiv da svoju karijeru nastavi u Premijer ligi koja bi, smatra, mogla biti dobra odskočna daska za dalje.

Gotal je na ovim prostorima već imao priliku igrati za Hajduk i Istru, a u svom CV-u ima Wolfsberger, St. Gallen, Malatyaspor, Piast Gliwice, Dynamo Brest, Suduvu, Ashdod...

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klackalica
Jel ovo onaj što svaki prelazni rok dolazi u bar 4 kluba u našoj ligi, a na kraju zavrsi negdje u pripizdini gdje ni ne igra jer je odron od igraca
2 3
ludilobrale
Nije on odron od igrača može igrati i lijevo i desno dobar je za rotaciju i promjenu formacija. Njegov problem je ponašanje nije baš čist sa glavom njega treba stegnut i natjerat da radi . A kao igrač igra sa obje noge ima lijep pas mislim može se pogledat u Hajduka Riedu i Wolfsnergeru je bio jako dobar u Sarajevu ga žele zbog lijeve strane da bude u rotaciji sa Jukicem i Velkoskim jer će Sarajevo pored standardne formacije vježbati 4231 vježbati formaciju biti navodno još jedna formacija opticaju. Ako igras evropu ligu i ganjas ako nemaš po tri igrača na svakoj poziciji nemaš ti šta tražit na 3 strane .
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi