Bh. napadač se vratio u Španiju

Gotovo je! Kopenhagen prodao Kenana Kodru

6

Komentari (6)

SOUTHFOREVER
iznenadjen-sam-to-kenane,,,
Samkodk
Zivim u danskoj iskreno otisao je bolji klub od fck i u bolju ligu ovu dansku ligu ni danci negledaju bas previse ovdje se gleda samo engleska liga..
ArminA
Ljubomora je cudo , ukljuci mozak pa tog hasima isprazni na najbolji moguci nacin.Pozabavi se svojim zivotom ,steta je da hasima stavljas u prvi plan a mozak ko sisa ...
ArminA
Pa liku ti sam sebe ponizavas u svojim komentarima,prvo nesto komentarises i onda pokusavas da se vadis . Ko sam ja ? Ja sam samo realan covjek koji ne mrzi nikoga i nije ljubomoran na nekog ko je vani vec mi je drago da ljudi vole svoju domovinu gdje god da se nalaze . Ko mi je kriv sto se ja nisam rodio u Danskoj ili bilo gdje drugo !?! Druze tebe jebe empatija , rekao sam ti drzi hasima u gacama i vise koristi mozak!
19211921
bravo Kenane, tacan potez i sigurno povratak u primeru je korak naprijed spram kopenhagena
gumenakita
Sretno Kenane!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.