Gotovo je: Neymarova želja presudila, čeka se zvanična potvrda!

Barca i PSG postigli dogovor

Gotovo je: Neymarova želja presudila, čeka se zvanična potvrda!

Edmir Škorić

Posljednje vijesti govore da je PSG popustio, a presudila je želja Brazilca da se vrati u Barcelonu.

Danas su održani novi pregovori u Parizu, a katalonski Mundo Deportivo tvrdi da su jutros predstavnici dva kluba pronašli rješenje. Barca će platiti 160 miliona eura za igrača, u dvije rate.

PSG je želio 100 miliona i Dembelea te Smeda, ali je na kraju prihvatio da dobije sve u novcu, kako bi mogli do kraja prelaznog roka da kupe Paula Dybalu iz Juventusa.

Neymar je silno želio da se vrati u klub iz kojeg je prije dvije godine u Pariz otišao za 222 miliona eura.

Inače, njegov otac i Rivaldo dodatno su ga "primakli" Barceloni. Legendarni Rivaldo je objavio status na Instagramu i napisao da je igračev odlaza iz Barcelone bio pogrešan i da nikada nije trebao da napusti jedan od najboljih klubova na svijetu, ali da je ovoljan da se vrati i da svi moraju da mu omoguće povratak u Barcelonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tu poruku podržao je i Neymarov otac tako što ju je označio sa "sviđa mi se".

Sada se navodno samo čeka zvanična potvrda Neymarovog povratka u Barcelonu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sultan Sulejman
Zao mi je blankosa ali pamtice ovu godinu sa najvecim punjenjem svoje mreze od atomske bombe zvana Barsa! Dobro dosli u eru Barse, koja ce dugo trajati!
5 11
teddy sheringham
Idemooooo!!! Bienvenido otra vez Ney!!!
2 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi