Predsjednik La Lige: Messi je bitan za ligu, Cristiano Ronaldo i Neymar nisu
Tebas smatra da povratak Neymara ne bi bio presudan za La Ligu

Javier Tebas je govoreći o Neymaru dao zanimljivu izjavu

Predsjednik La Lige: Messi je bitan za ligu, Cristiano Ronaldo i Neymar nisu

S. Pašalić

Barcelona i Real Madrid vode bitku kako bi u svoje redove doveli Neymara pa bi se Brazilac nakon dvije godine mogao vratiti u Španiju.

Predsjenik La Lige, Javier Tebas, je komentarisao mogući povratak Neymara u Španiju te je rekao kako bi bio sretan ukoliko bi se to desilo.

Ipak, on smatra da prisustvo Brazilca za ligu ne bi bilo toliko bitno kao što je to ono Lionela Messija.

"Da, naravno volio bih da se Neymar vrati. Svojim kvalitetama on je među prva tri igrača na svijetu. Bilo bi jako važno za La Ligu ako dođe ponovo, iako to ne bi bilo presudno za špansku ligu", rekao je Tebas Marci.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ono što je najvažnije je da igramo 10 mjeseci godišnje sa 20 klubova koji igraju jedni sa drugima i stvaraju strast i radost svakog vikenda za navijače u Španiji i širom svijeta."

"Zbog Neymara će vas pratiti u zemljama gdje ga žele gledati, ali on nije bitan element za ligu, čak ni Cristiano Ronaldo nije bio. Lionel Messi, s druge strane, bitan je element jer je baština La lige.", dodao je Tebas.

Top Komentari

elimo
Haj ne seri matere ti ronaldo nije bitan tako bi sutra i za messija rek'o samo kad bi otišao...
1 0
Mu'min Juventino FKS
TEBAS JEBEM TI FAMILIJU SVU LICEMJERNO GOVNO PUSI KURAC REALOVAC MALI JEBEM TI SVE PATI STO VAS JE CR NAPUSTIO JEBEM TI SVE
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti