Gotze ostao bez nekoliko zuba nakon duela sa Vertonghenom

Pamtit će meč dugo vremena

Gotze ostao bez nekoliko zuba nakon duela sa Vertonghenom

Njemački fudbaler Mario Gotze dugo će pamtiti sinoćnju utakmicu u Ligi prvaka protiv Tottenhama. 

Svaki put kada se nasmije, Gotze će se sjetiti tog poraza, a razlog je jedan veoma nezgodan udarac kojeg je dobio od strane defanzivca domaće ekipe Vertonghena. 

Belgijanac je nakon toga dobio drugi žuti karton i propustit će naredni meč u Ligi šampiona protiv APOEL-a, ali bit će spreman za dvomeč sa Real Madridom.

Ipak, Gotze ima jednu drugu vrstu problema zbog koje će morati posjetiti zubara. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"On ima problem sa zubima i morat će posjetiti zubara. Ne izgleda nimalo dobro. Nisu mu svi zubi na pravom mjestu", rekao je trener Dortmunda Peter Bosz nakon utakmice. 

Gotze se te nedavno oporavio od teške bolesti zbog koje je propustio drugi dio prošle sezone tako da mu ovaj novi problem svakako neće dobro doći. Podsjetimo, Dortmund naredni meč Lige prvaka igra protiv Real Madrida.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi