Govedarica: Pogodak potiv GOŠK-a mnogo mi znači, protiv Želje ćemo igrati rasterećeno

Zvijezda 09 upisala drugu vezanu pobjedu

Govedarica: Pogodak potiv GOŠK-a mnogo mi znači, protiv Želje ćemo igrati rasterećeno

S. Mlaćo

Zvijezda 09 je u subotu došla do druge pobjede u Premijer ligi. U Ugljeviku je pao GOŠK, te izabranici Darka Nestorovića više nisu posljednjeplasirana momčad na tabeli.

Junak Zvijeze 09 u subotu je bio autor jedinog pogotka Miljan Govedarica.

"Utakmica sa GOŠK-om nije bila na zavidnom nivou, zbog terena koji je bio težak za igru. Najbitnije je da smo zabilježili pobjedu kojom smo pobjegli sa začelja tabele. Pobjedom smo potvrdili da nismo slučajno dobili Slobodu na Tušnju i da se ekipa diže iz utakmice u utakmicu. Nadam se da ćemo nastaviti pružati dobre partije i da ćemo do kraja polusezone biti u sigurnoj zoni. Gol koji sam postigao mnogo mi znači, ali najbitnija je pobjeda ekipe", kazao je Govedarica te se dotakao susretu narednog kola kada njegov tim gostuje na Grbavicu.

"Protiv Željezničara ćemo igrati rasterećeno, bez velikog rezultatskog pritiska jer igramo protiv ekipe koja je jedna od najboljih u Premijer ligi BiH. Nismo favoriti, ali želimo da pokažemo da imamo kvalitet i da se vratimo neporaženi sa Grbavice", rekao je Govedarica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi