Govedarica: Sve osim pobjede protiv Akademije Pandev je neuspjeh za Zrinjski

Plemići se spremaju za evropske mečeve

Govedarica: Sve osim pobjede protiv Akademije Pandev je neuspjeh za Zrinjski

E. Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog se već nekoliko dana nalaze u Sloveniji gdje se pripremaju za novu sezonu.

Plemići će veoma brzo na teren jer ih već početkom jula očekuju utakmice prvog pretkola Evropske lige. Zrinjski će igrati protiv Akademije Pandev i očekuje se plasman u drugo pretkolo.

Novi igrač ovog tima će i Miljan Govedarica od kojeg se mnogo očekuje. On je poručio da ga je ekipa odlično prihvatila, te je poručio da će cilj Zrinjskog da što dalje dogura u Evropskoj ligi.

"Drago mi je što sam dio kluba kao što je Zrinjski. Ekipa me odlično prihvatila i odlično sam se uklopio. Nadam se da će tako ostati do kraja", rekao je Govedarica za ZrinjskiTV i dodao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Najbolje se snalazim na lijevom krivu, a mogu igrati i kao napadač. Zrinjski je klub koji ide na duplu krunu, a nadam se da ćemo i u Evropi dogurati dalje nego inače. Sve osim pobjede protiv Akademije Pandev je neuspjeh za nas".

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi