Grad Sarajevo odvaja 500.000 KM za izgradnju južne tribine Grbavice

Plavi se zahvalili na podršci

Grad Sarajevo odvaja 500.000 KM za izgradnju južne tribine Grbavice

Delegacija Grada Sarajeva, predvođena gradonačelnikom Abdulahom Skakom, posjetila je Stadion Grbavica i obavila razgovor sa predstavnicima FK Željezničar na temu izgradnje južne tribine.

U proteklih nekoliko dana FK Željezničar je pozvao i ugostio delegacije Kantona Sarajevo i Općine Novo Sarajevo, a povodom izgradnje južne tribine Stadiona Grbavica i mogućih izvora finansiranja.

U Plavom salonu danas je održan sastanak i sa delegacijom Grada Sarajeva, a delegaciju su činili Abdulah Skaka, gradonačelnik Sarajeva, Igor Gavrić, predsjedavajući Gradskog vijeća, Vedad Deljković, vijećnik Gradskog vijeća i Ivica Šarić, zamjenik gradonačelnika Sarajeva. Gradonačelnik Skaka najavio je nastavak podrške infrastrukturnim projektima FK Željezničar, a u trogodišnjem budžetu Grad Sarajevo odvojit će ukupno 500.000 KM za projekat izgradnje južne tribine.

Admir Džubur, predsjednik kluba, Enis Džihanić direktor i Faruk Brković generalni sekretar su se u ime FK Željezničar, kao i svih onih kojima je klub u srcu zahvalili gradonačelniku Skaki i Gradskom vijeću na dosadašnjoj podršci i konkretnoj pomoći u budućnosti.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Taceoni
Sadaka!!!!!!
30 9
Sikter2027
Izvini molim te mi smo ipak taj poznati rezimski klub sto drzava bordo strani daje moc, iza nas su stajale partije pa sad stranke, a vi ste sami izborili sve ovo posto ste vi radnicka klasa... ;) Hehehehe pipo strumfovska The MITOMANI 1988
19 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi