21

Komentari (21)

BOSANAC123456
The Mitomans 1988
BOSANAC123456
The Mitomans 1988
Sako12
Sta vam je pitari , Zeljo je za vas svetinja , mi smo vas napravili , NAŠ KLUB NAŠ STADION , GRADIMO SVOJE , KMEE
Plavi orkestar
Šta je ba pitari šta ste se uzjogunili.To su naše pare,pare koje izdvajamo kroz poreze,akcize...Od tih naših para se i Koševo napravilo,gradski stadion koji vi harcite po stoljeca i mi kakvi smo merhametli se ne bunimo što vam se to dozvolilo.Cak vam mi i vodu i struju placamo koju potrošite gore,opet parama koje platimo kroz poreze u gradu Sarajevu.Na sve naše transakcije koje uradimo kao klub platimo porez gradu Sarajevu dok porezi od vaših transakcija završavaju u Vjetnamu i Maleziji.Vi ste paraziti ovog društva.Sisali ste sistem i još ga sisate a sad se još nakacili i na Tanovu donju pipu i sisate li sisate.
south
Sad ste u vlasnistvu Vjetnamca D.J.L.prodajete se ko k.rve u Amsterdamu Sad nek vam vjetnamac pravi bordo arene po nelegalnim zemljistima u butmiru.
tbra
Ocekujete da Zeljo napravi sam stadion, da digne dvije tribine sa krovovima od svojih para, da napravi teren od svojih para, itd.Pa nije vam ovo Holandija ljudi, pare se moraju nekako namaci, svaka cast na inicijativi i projektima. JUG JE SAMO JEDAN!
Stanley
kako je moguće da grad ulaže pare u privatno vlasništvo? Dok GRADSKI stadion Koševo propada.
E.Car
Projekat napravi i ima para a za lopove nema ništa.
VelaHavle
Radnicka klasa !! BUAHAHAHA
Sikter2027
Izvini molim te mi smo ipak taj poznati rezimski klub sto drzava bordo strani daje moc, iza nas su stajale partije pa sad stranke, a vi ste sami izborili sve ovo posto ste vi radnicka klasa... ;) Hehehehe pipo strumfovska The MITOMANI 1988
Sikter2027
Neka neka dat ce gradonacalnik Skaka iz sda stranke jos pola miliona da ostanete radnicki klub neovisan onako udarnicki original 1988, dat ce drzava i ove godine kao i mnoooogih predhodnih najvise para iz budeta za vas mitomane. Spavaj lutvo u svojim snovima, lajkaj sebi komentar lutvo, pocesi se lutvo po bolnom rektumu jer u Giantsima cuna je povelika. '' Hiljadu mi bubnjeva, mitomani 1988 se javljaju iz rupa... i dalje stida nemaju'' - Zagor. ''Oh Zagore, tako sam slaba a tvoja sjekira je tako mocna! '' - theMitoman. (Odlomak iz Zagor orginal br.87 :) Novi fosili - šuti moj dječače plavi
Sa1946
I hvale se kao oni imaju stadion, a mi ne. A od kojih je para sagrađen? Od onoga što je Željo kao klub zaradio?
tbra
Sta ocekujes da se stadion napravi samo od Željinih para? Nije vam ovo Holandija
bosanac
najjaci stadion
Plavi21
Taceoni
kiklop
bas Sadaka!!! to je ono sto treba malom torpedu da napravi stadion, da ne budu izbjeglice, predlazem vam livadu na Cevljanovicima, lokacija se ubila za vas, i jos cete imati podrsku lokalne seoske raje ????
Sikter2027
Izvini molim te mi smo ipak taj poznati rezimski klub sto drzava bordo strani daje moc, iza nas su stajale partije pa sad stranke, a vi ste sami izborili sve ovo posto ste vi radnicka klasa... ;) Hehehehe pipo strumfovska
VelaHavle
Radnicka klasa hahahahaha
MANIJACIHRASNO
Kaže frajer koji navija za udbaški klub.
Sako12
SVAK SVOJE GRADI !!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.