26

Komentari (26)

Arnauti
A Vitezu je obecana premija da vas sjebu i unakaze.
Arnauti
Fuade vodjo nas,..samo ti poceraj asfalt i nama a ko jebe ove parazite.
SEIKO
treba im dat rinuka da izbiju oči.pa to je rupa bez dna.
Majstor
Treba tvojoj mami dati rinuka, tvoj mozak je rupa bez dna
Moscanica
Ovo je varka naseg gradonacelnika.Nama je ziviti i praviti drzavu a ne se jebavat sa duznicima.Asfalt prvo pa KF Zenica.
stopseljacima
Sta je KF Zenica?
Moscanica
Nas jedini zenicki klub koji ce raditi bez duga..celik je umro samo vam FK jos nije reko.
stopseljacima
Seki vodi ona dva debila iz ovog Celika kod ona druga dva debila da vidim hoce li ih ko platiti tamo. Nadam se samo da ce ih neko osisati nacelavo da lice na tebe, a ne onako zalizani samo facu seljacku imaju tvoju jbg. Potomstvo vam zamrlo aBd...
stopseljacima
I da izvini na nepristojnosti. Sretan vam rad zelim.
Posjetilac
Pravi parazitski klub, grad im vraća dug a da tuga bude veća iz budžeta grada se izdvajaju pare za privatni klub, da je država pravna kao što nije neko bi iza ovo krivično odgovarao.
stopseljacima
Klub jos uvijek nije pravno pripao investitoru idiote. A taj dug je svakako grad i bio duzan isplatiti Celiku jer je obecano jos dok je bio u rukama grada Zenice. To sto je Kasumovic iste te pare uspio ukrasti sebi u vrlo kratkom roku je druga prica. Svoje idiotizme prosipaj tamo odakle si...
Posjetilac
Čuj svoje idiotluke ... :D Zar je bitno šta se grad obavezao dok je klub bio u rukama grada Zenice? On nikad nije bio u rukama grada Zenice već građana Zenice! Jedino što je bitno je da se pare iz budžeta odvajaju za privatni klub koji ima vlasnika što je po zakonu krivično djelo jer je to pljačkanje naroda i vlasti. Zaradu ovog kluba neće dobivati građani niti klub a ni grad već će ona ići privatniku. Oni koji su ovu odluku izglasali će odgovarati ako ikad bude ovo pravna država.
Posjetilac
Ne bi me čudilo da ovi duhovi iz Turske nisu samo marionete i posrednici preko kojih će se pljačkad narod Zenice donirajući klubu pare koje će se sa Turcima dijeliti kroz talove onih koji to odobre u skupštini grada. Čelik od toga neće imati ništa a ko zna možda ga za koju godinu i ugase a tada ćete biti nemoćni da bilo šta uradite. Olako ste klub poklonili Turskim mešetarima i lopovima iz politike grada Zenice. Ligo me neka stvar za vama, iz Sarajeva sam, Željo je moj klub ... samo kažem šta se radi.
stopseljacima
Druze ja ti mogu samo reci da ti pojma nemas o cemu pises. Ponavljam idiotizme zadrzi za sebe klub nije bio u rukama gradjana smijesno je da to i napises uopste... Normalno da je bitno za sta se obavezao, jer je to ucinio davno prije bilo kakvog spomena o investitoru i pravno je obavezan da to i ispuni. Pare koje su predvidjene za to otisle su na pogresne strane. Odnosno direktno u ruke Kasumovica i kompanije. Iskoristene za sela i zaseoke koji su i glasali za njega kao i za njegovu zenu i siru familiju. Klub je bio i jos uvijek je na budzetu grada sve dok se pravno ne rijese pitanja oko preuzimanja investitora. Ne seri zato, jer ne znas nista o situaciji osim iz procitanog na ovom portalu. Hvala.
Arnauti
To je plan odavno samo sto gradjani ne vide,..dok smo mi iz naseg i dzemata oko naseg davno znali.Jebes duznika.
Posjetilac
Kakve ti gluposti pišeš, pa bolan ne bio klubom je upravljala akupština kluba koju su birali članovi kluba a skupština je birala upravni odbor. O kakvom ti vlasništvu grada pričaš? Ti si samo neko dijete koje pokušava biti pametno! Nebitno je šta se grad obavezao jer se na to obavezao da bi se stvorili uslovi za novog vlasnika da uđe u klub (sve i da je ranije obavezana odluka o doniranju novca je sadašnja) i sama ta obeveza da će se gradskim novcem finansirati klub koji će biti u vlasništvu privatnih lica je krivično djelo!
stopseljacima
I hvala Bogu pa nece ici vise u ruke grada. Jedni od lopova manje. I idiote isto tako sto nece ici gradjanima a ni gradu, Celik nece nakon pravnog pripadanja biti na budzetu grada pa nasi gradjani ne moraju voditi brigu da oni placaju za sve. :) Razmisljaj prije nego sto napises nesto...
stopseljacima
Ne znam sto se uopste raspravljam s tobom. Glupane dugovi su nastali kroz godine dok nije bio usvojen statut i dok nije bila organizovana ni skupstina ni upravni odbor. Popusi kurac i drzi se Sarajeva i svog Zelje majke ti ne petljaj se tamo gdje ti nije mjesto. Ako te zaboli kurac nek tako i ostane. Drzi se te grbavice svega ti i domacih utakmica koje ces i pogledati samo na tvu jednom u sto godina kad vas budu prenosili.
Posjetilac
Kakav ti je to riječnik, znaš li ti normalno komunicirati? Vrijeđaš ljude! Govorim ti činjenice ti uporno po svom ... nema svrhe sa takvim raspravljati bilo šta!
Posjetilac
Nebitno je kada su dugovi nastali jedino što je bitno jeste da se pare iz budžeta za 2018. godinu izdvajaju za privatni klub, para građana Zenice!
Majstor
Gospon posjetilac, glup si ko kurac i totalno neupucen u sadasnje stanje i proslo stanje. Bitno je da se ne pitas nizasta. Necete vise u Zenicu po sigurne bodove, to tebe boli. A grad Zenica zivi za Celik.
stopseljacima
Opet cu ti napisat nije jos privatni klub upravo dok grad ne ispuni svoje obaveze. Moj rijecnik je moj, vece obrazovanje imam od tebe vjeruj na veliku zalost tvoju, jer ne mozes parirati niti mom vokabularu, a niti mom znanju o svemu sto se desava trenutno... Pare gradjani Zenice odvajaju godinama za lopove kojo vode grad. Ne za Celik i sport u Zenici. Ti si jednostavno glup da sve ovo shvatis. Pa cu ti opet mojim ruznim i uzasnim rijecnikom napisati NAPUSI SE KURCA IDIOTE! Upisi pravo lakse ce ti biti da se raspravljas i iznosis optuzbe.
Arnauti
S kim ja djelim kanton?? Seljacina i dijete od jos vecih seljaka sto ga napravise.
kikimusampa
Posjetioce ne poznajes stanje a raspisao si se kao navijen, grad uopste nece vrsiti reprogram Celikovih dugovanja iz budzeta. Naime, vec neko vrijeme je Celiku bilo onemoguceno upravljanje poslovnim prostorima u sklopu stadinona zbog raznih sporova/dugovanja, pa je grad preuzeo upravljanje tim prostorima i od kirija ce se vrsiti reprogram dugovanja...
stopseljacima
Gdje je onaj Seki sad? Hajde javi se pa napisi da od toga nema nista, pa da ti svi mozemo fino reci koju kulturnu na to...
king11
eto ga komentariše iznad , samo promjeno nick
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.