Grad Zenica donio zaključak o hitnoj uplati sredstava za reprogram duga NK Čelik

Sjajne vijesti za sve navijače Čelika

Grad Zenica donio zaključak o hitnoj uplati sredstava za reprogram duga NK Čelik

S. Mlaćo

Navijači Čelika sutra će sigurno u dobroj mjeri ispuniti Bilino polje, te podržati svoj klub protiv Viteza u borbi za opstanak u Premijer ligi BiH. Sigurno da će broj navijača u sutrašnjoj utakmici biti veći nakon današnje informacije i zaključka iz Kabineta Gradonačelnika.

Naime, kako saznaje Sportzdk.ba danas je na osnovu člana 34. Statuta Grada Zenica donesen Zaključak o odobravanju sredstava NK “Čelik” iz Zenice u iznosu od 164.113,23 KM za reprogram dugovanja NK “Čelik”.

Sredstva iz tačke ovog Zaključka odobravaju se iz Budžeta Grada Zenica za 2018. godinu.

Svakako da je ovo lijepa vijest za sve one kojima je Čelik u srcu, te korak bliže onome što svi navijači istinski žele, a to je transparentan klub, sa odblokiranim računima, koji će se svake godine boriti za sami vrh u premijerligaškom društvu, te pokušati izboriti i plasman u Evropu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SEIKO
treba im dat rinuka da izbiju oči.pa to je rupa bez dna.
5 6
Posjetilac
Pravi parazitski klub, grad im vraća dug a da tuga bude veća iz budžeta grada se izdvajaju pare za privatni klub, da je država pravna kao što nije neko bi iza ovo krivično odgovarao.
5 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi