"Građanska Srbija će navijati za Hrvatsku, ali će ona klerofašistička sanjati pobjedu Rusije"

Legendarni Milojko Pantić je imao zanimljivo izlaganje

"Građanska Srbija će navijati za Hrvatsku, ali će ona klerofašistička sanjati pobjedu Rusije"

Svjetsko prvenstvo ulazi u završnicu, a osim na terenima zanimljivo je i u mnogobrojnim TV emisijama čija je tematika ovih dana fudbal i sve ono što ga okružuje.

Svjetsko prvenstvo u Rusiji je bila i tema emisije HRT-a "Otvoreno" u kojoj su se okupili zanimljivi gosti.

Burno je bilo u HRT-ovom studiju, Ćiro Blažević je ušao u raspravu sa Ivicom Blažičkom, dok je legendarni srbijanski komentator Milojko Pantić bez dlake na jeziku govorio o predstojećoj utakmici četvrtfinala Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Rusije.

Pantić je tako ponudio odgovor na pitanje: Ko su favoriti i za koga će navijati Srbija u meču Rusija - Hrvatska?

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Ja sam se i prije početka izjasnio da su mali favoriti Belgija i Hrvatska... Objektivno gledajući Srbija je podijeljena i u ovom pitanju. Građanska će Srbija navijati za Hrvatsku sigurno. Postoji u Srbiji i jaka druga strana, klerofašistička Srbija, koja sanja da će Rusija pobijediti nogometnu Hrvatsku", istakao je Pantić, pa dodao:

"Neka pukne kome u Srbiji smeta, ali Hrvatska je bila i biće nogometna sila s pobjedom ili bez nje".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije