Iz FK Sloboda Tuzla potvrdili odlazak mladog napadača
FOTO: FK Sloboda (facebook)

Dogovoren sproazumni raskid saradnje sa Hasukićem

Iz FK Sloboda Tuzla potvrdili odlazak mladog napadača

E. Oštraković

Iz Slobode su potvrdili odlazak napadača, Esmira Hasukića, koji je u ljeto prošle godine stigao u Tuzlu iz gradačačke Zvijezde.

Naime, Hasukić se nije uspio nametnuti stručnom štabu Slobode, te je dogovoren sporazumni raskid saradnje.

Devetnaestogodišnji napadač je tako slobodan potražiti novu sredinu, a sigurno je da će tražiti klub u kojem će imati više prostora za igru.

U dresu Slobode Hasukić je upisao osam nastupa, a nije se uspio niti jednom upisati ni u strijelce, ali niti u asistente.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz Slobode su se svom sada već bivšem igraču zahvalili na saradnji, te mu poželjeli mnogo sreće u karijeri.

Esmiru želimo mnogo sreće i uspjeha u nastavku karijere. https://www.fksloboda.ba/vijesti/odlazak-sa-tusnja-napadac-slobodan-potraziti-novu-sredinu-aRLa75V5zNLX #FKSloboda #EsmirHasukić #SamoSloboda

Posted by FK Sloboda Tuzla on Sunday, January 10, 2021
Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi