OFK Gradina i Azmir Husić potpisali nastavak sponzorske saradnje

Husić je dugo uz klub iz Srebrenika

OFK Gradina i Azmir Husić potpisali nastavak sponzorske saradnje

E. Ganibegović

Navijači Gradine sigurno mogu biti zadovoljni viješću koju su danas dobili - OFK Gradina i Azmir Husić potpisali nastavak sponzorske saradnje.

Gradina je jučer objavila saopštenje za javnost u kojem su otkrili kako se danas odlučuje o sudbini kluba iz Srebrenika.

"S ciljem transparentnog informisanja obavještavamo javnost i navijače Gradine da je sutra, 19.06.2023.god., u kabinetu gradonačelnika grada Srebrenika zakazan sastanak između predstavnika gradske vlasti, čelnika OFK Gradina i vlasnika firme HEEZ gradnja, generalnog sponzora OFK Gradina, gospodina Azmira Husića.

Prije svega želimo naglasiti da su iza nas tri najuspješnije i najstabilnije takmičarske godine od ‘poslijeratnog’ perioda i nastupa u Premijer ligi BiH, te da se naš klub takmiči u sredinama i sa klubovima sa tradicijom kroz koje se i afirmisao bh. fudbal. Stoga UO OFK Gradina ovim putem želi istaći veliko zadovoljstvo, korektne odnose i zahvale prema gradskoj upravi i generalnom sponzoru koji su uz pomoć vjernih i dugogodišnjih sponzora i prijatelja našeg kluba fudbal ponovo vratili u Srebrenik.

Svemu tome svjedoče zapaženi rezultati svih selekcija a naročito želimo istaknuti one u Omladinskom pogonu OFK Gradina, čije je stanje u 2020. godini zatečeno u, blago rečeno, zapuštenom i haotičnom stanju. Danas naši Plavi mališani, njih oko 200, pod trenerskom palicom edukovanih trenera i bivših fudbalera Gradine ponovo bilježe sjajne rezultate i bore se za sami vrh tabele u svojim kategorijama.

Istina, prostora za napredak je mnogo, čemu je potrebno i dodatno vrijeme ali i poboljšana infrastruktura i uslovi za rad, kojima će nadamo se u što bližoj budućnosti biti posvećeno više pažnje od strane grada Srebrenika. Plavi mališani su to sigurno zaslužili i svojim radom na to već odavno pažnju skrenuli.

Oglasi

No, da ne duljimo. S obzirom da sponzorsko-partnerski ugovor sa generalnim sponzorom, HEEZ Gradnja, ističe krajem tekućeg mjeseca, sutra će za stolom biti iznešene daljnje ambicije i planovi predstavnika gradske uprave kao i gospodina Azmira Husića, koji će sigurno trasirati put Gradine i odrediti tok aktivnosti, organizacije i rezultata našeg kluba.

Prva liga FBiH sa seniorskom i šest takmičarskih selekcija u Omladinskom pogonu sigurno zahtijevaju značajniju podršku kako Grada Srebrenika tako i drugih privrednih subjekata. Samo tako je moguće zadržati nivo organizacije kluba barem na ovom nivou.

O narednim dešavanjima pravovremeno ćemo obavijestiti sportsku javnost i naše navijače", objavili su iz Gradine.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Danas dolazi vijest kako su Gradina i Azmir Husić potpisali nastavak sponzorske saradnje. Heez gradnja je generalni sponzor, a Azmir Husić je već četiri godine uz ovaj klub. 

Gradina je stabilan klub koji ostvaruje zapažene rezultate, a došlo je i do pomaka u omladinskim kategorijama ovog kluba. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti