Gradina ispratila Radnik s osam golova u mreži

Druga liga Sjever, 26. kolo

Gradina ispratila Radnik s osam golova u mreži

M. Šljivak

Četiri meča 26. kola Druge lige Sjever odigrana su danas, a najuvjerljiviju pobjedu je ostvarila Gradina, koja je s 8:1 pobijedila Radnik.

Pravu katastrofu je doživio tim iz Lipnice u ovom susretu. Počelo je sve u 21. minuti kada je Kenović pogodio za 1:0, a zatim su do kraja prvog poluvremena pogađali Šehrić i Kešetović za 3:0 nakon 45 minuta igre.

Drugo poluvrijeme donosi još šest golova od čega pet u mreži gostiju. Ibrić je postigao dva, Šehrić je dodao jedan, a pogađali su Smajlović i Kantić.

Za goste je počasni gol postigao Kovačević u 73. minuti meča...

Slaven je u komšijskom duel pobijedio Priluk s 2:1 pogocima Nukića i Salihovića, dok je Mujkić pogodio za domaće.

Golovima Tirića Dizdaruša je pobijedila Posavinu s 2:0, dok je Mladost savladala Slogu iz Tojšića s 2:1.

Druga liga Sjever, 26. kolo:

OFK Gradina - Radnik 8:1 (Kenović 21', Šehrić 29', 56' Kešetović 30', Ibrić 52', 87', Smajlović 64', Kantić 80' / Kovačević 73')

Mladost - Sloga 2:1 (Šako 20', Mujkić 63' / Halilović 53')

Priluk - Slaven 1:2 (Mujkić 86' / Nukić 66', Salihović 83')

Dizadaruša - Posavina 2:0 (Tirić 12', 32')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi