5

Komentari (5)

Chelsea1
Kakav crni Potter , ako ga dovedete ****li ste jeza u ledja, pa taj covjek nema nikakve emocije, nikakve taktike, poslje svakog poraza pljesce rukama kao da je pobjedio i nakon svakog poraza daje isti Interviju, i da poslje svakog poraza nesto uci, da je ostao dalje Chelsea bi ispao u Championship dok on ne nauci iz gresaka, svaku tekmu mu igra drugih 11, hvala bogu pa je dobio odkaz.
Bosnian.Kingdom
Nije to do trenera, chelsea je plastični klub i tu nema pomoći klub koji nema dušu nego novac, nakupovali neke zvjezdice a isto su raspustena banda...
Chelsea1
Mama ti je plasticna, znam da ti je krivo sto tvoj raspali Klub nema toliko novca da moze kupovati dobre igraca i nemoj vise pisati gluposti idi promjeni sebi pempas, vec smrdis.
user1625662227
Chelsea je plastični klub koliko i svi ostali. Svi oni bez para, Real, Barca, MUtd, Arsenal itd, mogli bi samo k...u svirat.
Chelsea1
Svi su klubovi isti,svi trose pare i gledaju kako ce koga za****ti,jedni imaju vise tofeja, drugi manje, neki su na srecu osvajali trofeja,neki su uz sudijsku pomoc osvajali a neki zasluzeno,neki imaju vise novca a neki ne i ni jedan klub od ovih danas sto su u ligama petice na prve 4 pozocije bez ulaganja novca nebi bili tu gdje Jesu,tako da mi ova djeca idu na racku kad pocnu pametovati jer njegov klub za kojeg navija ne ulaze u tim,zato navijaj za svoj klub i suti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.