Grahovac: Nadam se uspješnoj sezoni

Bh. internacionalac za SportSport.ba

Grahovac: Nadam se uspješnoj sezoni

Srđan Grahovac pruža dobre partije u Rapidu iz Beča, a kao nagrada za to stigao je i produžetak ugovora.

Ovaj 23-godišnji fudbaler produžio je saradnju na još tri godine sa austrijskom ekipom, sa kojom ima visoke ciljeve u novoj sezoni.

"Potpisao sam novi ugovor na tri godine. Jako sam zadovoljan u klubu i nadam se uspješnoj sezoni. Cilj kluba je da se uzme titula i da igramo u Ligi Evrope. Dobili smo novi stadion sa 30.000 mjesta, gdje je atmosfera nevjerovatna. Sigurno da nikome neće biti lako da nam uzme bodove kući", izjavio je Grahovac za naš portal.

"Raspored nam je zgusnut, igramo svaka tri do četiri dana, ali dobro smo se spremili, tako da ne bi trebalo biti problema", dodao je on.

Ekipa Rapida nakon dva odigrana kola u Tipico Bundesligi zauzima treće mjesto na tabeli sa tri osvojena boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi