Bivši reprezentativac BiH, Srđan Grahovac, na ljeto potpisuje za Borac?

Želi ga njegov matični klub

Bivši reprezentativac BiH, Srđan Grahovac, na ljeto potpisuje za Borac?

Esmer Oštraković

Iza Borca je još jedna jako dobra sezona koju zvanično završavaju u nedjelju utakmicom u Doboju protiv ekipe FK Sloga Meridian.

Ekipa Borca je sigurna na drugom mjestu, a to znači da će u narednoj sezoni ovaj klub igrati kvalifikacije za Ligu konferencija.

Uprava tima iz Banja Luke ne sjedi skrštenih ruku, te su već sada počeli da sklašaju igračku križaljku za narednu sezonu.

Prvo pojačanje ekipe Borca navodno bi trebao biti bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, Srđan Grahovac.

Karijeru je Grahovac počeo upravo u Borcu, a zatim je otišao u Rapid iz Beča. Kao posuđen igrač nastupao je za Astanu.

Osim Astane kao posuđen igrač igrao je i u Rijeci, a na ljeto prošle godine potpisao je za Rizespor u turskoj drugoj ligi.

Grahovac ugovor sa timom iz Turske ima do kraja naredne sezone, ali kako stvari stoje on neće biti odrađen do kraja.

Naime, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine će skoro pa sigurno napustiti Tursku na kraju sezone, te će postati prvo pojačanje Borca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naravno u narednom periodu se očekuje još nekoliko pojačanja u ekipi Borca koja će dosta ranije početi pripreme za narednu sezonu.

Osim dolazaka očekuje se i da će se Vinko Marinović zahvaliti nekim igračima, ali još uvijek je rano govoriti o tome.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi