Grahovac: Želim da nastavim u ovom ritmu
Foto: EPA

Bh. fudbaler za SportSport.ba

Grahovac: Želim da nastavim u ovom ritmu

Bh. internacionalac Srđan Grahovac nastavlja sa odličnim igrama. 

Nakon što je ekipa Rapida iz Beča obezbijedila plasman u zadnje kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, uslijedio je ubjedljiv trijumf u Tipico Bundesligi protiv gradskog rivala, ekipe Austrije.

Rapid je slavio sa 4:1, a veliki doprinos pobjedi dao je i mladi Banjalučanin.

"Gradski derbi je sigurno najbitnija utakmica za naše navijače. Odigrao sam odličan meč i naravno da su svi u klubu srećni nakon pobjede od 4:1 u gostima. Imao sam tu čast da postignem gol u derbiju, koji je došao kao nagrada za dosadašnje igre i trud. Treneri i saigrači su zadovoljni mojim partijama i svakako da želim da nastavim u ovom ritmu", rekao je bh. fudbaler za SportSport.ba.

Grahovac se osvrnuo i na takmičenje u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

"Prošli smo u play-off Lige Evrope, gdje igramo sa Trencinom. Naš cilj od početka sezone je da se plasiramo u grupnu fazu. Lako neće biti, ali u dvoboj ulazimo bez kalkulisanja i sa velikim motivom".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti