Barcelona vodila do 89. minute, pa doživjela novi šok
Foto - EPA

Katalonci ostali bez pobjede

Barcelona vodila do 89. minute, pa doživjela novi šok

M. Šljivak

Barcelona je u 20. kolu La Lige remizirala na gostovanju kod Granade rezultatom 1:1.

Katalonski klub je na stadionu Neuvo Los Carmenes imao prednost sve do 89. minute kada je domaći tim ipak stigao do  jednog boda.

Nije se igrao lijep fudbal u Granadi. Prvo poluvrijeme donijelo je tek nekoliko pokušaja, ali i jedan poništen gol Luuka De Jonga.

Prvi gol na ovom meču stigao je u 57. minuti. Dani Alves pronalazi De Jonga, a Nizozemac zabija za vodstvo Barce od 1:0.

Nervozni igrači Barcelone uspjeli su do kraja dobiti i crveni karton. Deset minuta prije kraja isključen je Gavi, a Granada je prednost igrača više uspjela da iskoristi i da osvoji bod.

Igrala se 89. minuta kada je Antonio Puertas iskoristio šansu i zabio je za konačan rezultat susreta od 1:1.

Treba istaći da je Dani Alves večeras zaigra za Katalonce i  postao je najstariji fudbaler koji je ikada zaigrao u jednom ligaškom meču za Barcelonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

La Liga, 20. kolo:

Granada - Barcelona 1:1

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kurjak
Simpatična mi ova Barcelona,podsjećaju me na Slogu iz Bikodža.
8 5
Nele.
Liga evrope je uspjeh za ovu Barselonu. Real im treba dat koji bod da ne ostanu bez Evrope.
7 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi